Політична реклама

Дорогу зі Львова до Луцька відремонтують за 20 млн грн

1281 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила поточний ремонт автомобільної дороги державного значення Львів - Радехів — Луцьк у ТОВ "Шляхове ремонтно-будівельне управління №65" за майже 20 млн. гривень.

Ремонт проводитимуть у 2014-2015 роках, повідомляє Zaxid.net з посиланням на Вісник державних закупівель. Окрім ямкового ремонту дороги, передбачено укріплення узбіч щебенем.

Пропозиція львівського "ШРБУ №65" на торгах не була найдешевшою. ТОВ "Луцькавтодор — Сервіс" та ПАТ "Укратоменергобуд" пропонували свої послуги за 18,8 та 16,1 млн грн відповідно, утім їх пропозиції були відхилені через невідповідність вимогам документації торгів.

Власниками "ШРБУ №65" є низка фізосіб, найбільшими частками володіють львів'яни Юрій Сворень, Ігор Магера та Олег Булига з Луцька. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!