Дорожники влаштовують асфальт на автодорогах Мукачево-Львів та Львів-Радехів-Луцьк

2266 0
Від межі Івано-Франківської області в напрямку до Львова дорожники влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. А також продовжують роботи з влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на виїзді з м. Радехів в напрямку межі Львівської області, – повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

За інформацією директора Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора, станом на 4 квітня влаштовано майже 3 500 м верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону лівої та правої смуг руху на дорозі Мукачеве-Львів. Окрім того, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

Нагадаємо, що на ремонт автодороги загального користування Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні 2015 року виділив 200 млн грн.

Читайте також: Які дороги Львівщини ремонтуватимуть у 2016 році

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 "Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського єврорегіону (зокрема, доріг Мукачево-Львів, Татарів-Кам’янець-Подільський, Стрий-Мамалига)".

Щодо дороги Львів-Радехів-Луцьк, то станом на 4 квітня влаштовано майже 8 000 м верхнього шару асфальтобетону лівої та правої смуг руху. Для цього використано понад 6 тис тонн щебенево-мастикового асфальтобетону. Зараз рух транспорту на ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі. Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що дорожники 29 березня розпочали роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на підході до м. Радехів. Їх виконує підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Ремонт автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк розпочали в червні 2015 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!