Думки твого міста: Чи люблять львів’яни туристів?

3111 0
Львів часто називають культурною столицею. Тут відбувається багато фестивалів та різноманітних закладів, які приваблюють велику кількість гостей. До прикладу, цьогоріч на Різдвяні та Новорічні свята Львів відвідало близько 300 тисяч туристів . Tvoemisto.tv вирішило запитали у місцевих жителів, як вони ставляться до гостей міста?

 

Переважна більшість опитаних львівян розповіли, що ставляться до туристів позитивно. Адже завдяки їм місто отримує більшу популярність і додаткові прибутки. Молоді люди кажуть, що завжди охоче допомагають зорієнтуватись у місті  іноземним гостям, адже таким чином вони розповідають про українську культуру і знайомляться із особливостями різних країн світу.

Читайте також: Львів святкує. Скільки туристів відвідали місто на Різдво?

Деякі львів'яни трохи непокояться тим, що на вихідних велика кількість туристів значно ускладнює рух автомобілів у центрі міста. Проте акцентують увагу на тому, що цю проблему має вирішити влада Львова.

Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!