Троє львів’ян отримали державні нагороди від президента у День Незалежності. Доповнено

8912 0
Звання вручили під час урочистостей до Дня Незалежності.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Під час урочистостей до Дня Незалежності України сьогодні, 24 серпня, президент Володимир Зеленський присвоїв звання заслуженого вчителя України викладачу Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. Івана Франка Миколі Петруніву.

Нагороду вручив у Львові на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Звання Заслуженого лікаря України від президента Зеленського отримав Андрій Токарський – керівник відділення нейрохірургії, лікар Львівської лікарні швидкої медичної допомоги. 

Також з нагоди Дня Незалежності завідувачу відділення анестезіології та інтенсивної терапії Центру легеневого здоров'я В’ячеславу Бондарю присвоїли звання Заслуженого лікаря України.

Окрім цього, нагороду заслуженого артиста України отримав співак, композитор та режисер з Львівщини Михайло Хома, більше відомий як Dzidzio. Напередодні він із симфонічним оркестром записали гімн України. 

Нагадаємо, що сьогодні українці відзначають 29-ту річницю Дня Незалежності. Із цієї нагоди у Львові проходить низка святкувань, ознайомитися із ними можна за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!