Фільм тижня у Львові: «Посіпаки»

4666 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду комедійний сімейний мультфільм «Посіпаки».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Виявляється, маленькі жовті поплічники існували з незапам'ятних часів. Виникли вони шляхом еволюції з найдрібніших одноклітинних організмів і тепер ні на крок не відступають від своєї місії. А полягає вона в тому, щоб прислужувати самим страшним і підступним лиходіям. Якось через свою невгамовність, а може і з необережності, міньйони знищили своїх повелителів - Тираннозавра Рекса, Чингісхана, а потім і Дракулу. Впавши в депресію від таких справ, малюки усамітнилися в Антарктиді, де жили довгі роки в самоті, у бездіяльності і нікому не потрібні. Одного разу три спритні хлопці – Кевін, Стюарт і Боб – відправляються на пошуки нового лиходія, який гідний був би того, аби йому прислуговувати. І така людина знаходиться – це амбітна Скарлетт Оверкілл.

Про вихід на екрани мультфільму «Посіпаки» було заявлено за рік до прем'єри другої частини франшизи «Гидкий я». Над картиною працювала незмінна команда режисерів Кайл Балда і П'єр Соффін.

Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, комедія, сімейний. У головних ролях: Стів Карелл, Сандра Булок, Джон Хемм, Кеті Миксон, Хіроюкі Санада, Дженніфер Сондерс. Режисер: Кайл Балда, П'єр Соффін. Сценарій: Брайан Лінч, Кен Дауріо, Сінко Пол. Тривалість: 91 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!