Фільм тижня у Львові: «Тепер я буду любити тебе»

3678 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду українсько-грузинську комедію про Різдвяні Дива.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головний герой картини Мішель цілком задоволений своїм життям. Він успішний бізнесмен, популярний ресторатор та зразковий, на його думку, сім’янин. Аж якось на Різдво все летить шкереберть. Стається найгірше, те, про що він і подумати не міг – його кохана дружина) йде від нього. Мішель, не гаючи часу, кидається рятувати втрачене щастя і потрапляє в коловорот трагікомічних подій.

Комедійну мелодраму «Тепер я буду любити тебе» знято режисером Романом Ширманом за його оригінальним сценарієм. Робота над картиною розпочалася ще 2011 року, але через недофінансування була призупинена. У результаті зйомки відбулися за фінансової підтримки Державного агентства з питань кіно. Долучилися до процесу і грузинські колеги – компанія «Артизм ЛТД» та продюсер Лаша Халваші. Акторська команда також інтернаціональна. Нарівні з народними артистами України Ольгою Сумською та Богданом Бенюком ключову роль зіграв грузин Георгій Маскарашвілі.

Рік: 2015. Країна: Україна, Грузія. Мова дублювання: оригінал. Жанр: комедія. В головних ролях: Богдан Бенюк, Ольга Сумська, Христина Кисельова, Аріна Анпілогова, Роман Луцький, Георгій Маскарашвілі. Режисер: Роман Ширман. Сценарій: Роман Ширман. Прокат: із 31 грудня 2015 по 06 січня 2016. Тривалість: 93 хв. Вікові обмеження: 14.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!