Фото дня: у Львові біля Генконсульства Росії кримці виставили «зелених чоловічків»

2285 0
Сьогодні, 22 листопада, біля Генерального консульства Російської Федерації у Львові відбулася мистецька акція, присвячена 1000 дням окупації Криму.
фото: varta.com.ua

фото: varta.com.ua

До тисячного дня окупації Росією українського півострова Криму львівські активісти організували соціально-мистецьку акцію біля Генерального консульства Російської Федерації, що на вул. Левицького, 95 у Львові.

Перед воротами консульства вони зробили імпровізований кримський пляж. Активісти поставили тисячу фігурок «зелених чоловічків», нагадавши таким чином, що Крим – це анексована територія, а не Росія.

 «Ця пісочниця символізує кримський півострів, який захопили зелені чоловічки. Він перетворився у мілітарі зону», ― пояснив zaxid.net Алім Алієв, співзасновник організації «Крим SOS».

Читайте також: Крим у Львові: три заклади кримськотатарської кухні

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!