Погода на вихідні у горах, на озерах та курортах Львівщини і по сусідству

8023 0
П’ятнична спека мимоволі спонукає задуматися про виїзд з міста на природу – у гори, до річки чи озера. Tvoemisto. tv з’ясувало, яка ж погода чекає на мандрівників у популярних місцях відпочину на Львівщині та інших областях Західної України

Погода на озерах та курортах

На популярних озерах неподалік Львова погода у найближчі вихідні не надто потішить відпочивальників. На Задорожному озері в Миколаївському районі, більше знаному в народі як «Байкал», за даними погодного сервісу «Синоптик», буде тепло, але дощитиме. В суботу дощ падатиме періодично впродовж дня, а температура сягатиме 26-27 градусів.

Аналогічний прогноз подають і щодо популярного озера в Ясниськах  – в суботу пополудні очікують грозу, а в неділю опади прогнозують практично на весь день. Температура повітря вдень – 25-27 градусів тепла.

Читайте також: Літо буде! Прогноз погоди у Львові на другу половину липня

Як ви вирішите поїхати на озеро у Наварії біля Львова цими вихідними то варто взяти дощовик і відповідний одяг. В суботу там прогнозують опади протягом дня, увечері з грозою. В неділю – хмарна погода, можливий дощ після обіду. Температура повітря не перевищуватиме 25 градусів.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: до величних костелів геніального майстра

На озерах у селі Майдан в Жовківському районі погода буде така сама, як і в Наварії: тепло з дощами в суботу та неділю.

У Шацьку на Волині субота буде похмурою, зранку прогнозують дощ, який до обіду має закінчитися. Натомість в неділю буде сонячна погода і тільки  під вечір небо затягнуть хмари. Температура – 17-26 градусів вище нуля.

На популярних курортах Львівщині вихідні також прогнозують «мокрі». В Трускавці за комфортної температури  18-27 градусів тепла, на обидва вихідні передбачають опади після обіду, можливі грози.

Майже ідентичну погоду на вихідні чекають і в сусідньому Моршині – в суботу опали пополудні, а в неділю – вранці та увечері. Температура – 16-26 за Цельсієм.

Східницю також не оминуть дощі . В суботу – вдень та увечері, а в неділю  – замість сонячного ранку прийде похмурий та дощовий день. Температура від 13 до 24 градусів тепла.

Погода в горах

Гірський відпочинок цими вихідними також буде комфортним хіба для любителів вологи.

До прикладу, в Славському суботній ранок має бути сонячним, але вдень небо затягнуть хмари і піде дощ. Таку ж погоду обіцяють і в неділю. Температура повітря – 13-24 градуси тепла.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: до величних костелів геніального майстра

У Сколе, Турці та Гребенові прогнозують подібну погоду – вранці ясно, по обіді дощ.

Яремче на Івано-Франківщині також не зможе втішити гарною погодою. У суботу та неділю – весь день хмари, вдень прогнозують дощ, а під вечір ще й грози. Показник термометра не підніматиметься вище 25 градусів. Приблизно за таким же графіком дощитиме в Криворівні.

У Рахові на Закарпатті суботня погода буде такою ж, як і в Яремчі – похмуро, по обіді дощ та гроза. А в неділю  прогнозують вдень дрібний дощ. Температура – 14-24 градуси.

У Мукачеві на дощ також чекають після обіду в суботу при температурі +29. А от неділя має бути без опадів  та спекотна – повітря прогріється до 30 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!