Політична реклама

Головний біль спричиняє вживання певних продуктів

1398 0
Медики з‘ясували, що дуже часто причиною головного болю є продукти, які ми вживаємо.

Головний біль можуть викликати ваші улюблені продукти: солоне, сушене м’ясо, сирокопчені ковбаси, сири і копчений лосось. Ці продукти, як правило, містять сульфіти, які можуть розширювати кровоносні судини і викликати головний біль.

Наступною причиною головного болю можуть стати алкогольні напої, особливо вино. Недавні дослідження показали, що, в Німеччині майже 25% людей мають ознаки нетерпимості алкоголю. Вони проявляються, в першу чергу, головним болем, а вже потім почервонінням шкіри, свербіжкою, закладеністю носа та збільшенням частоти серцевих скорочень.

Ще одним продуктом, що викликає головний біль, може бути ранкова кава. Встаючи пізніше на вихідних, ви випиваєте чашку кави пізніше звичайного, викид кофеїну в організм відбувається пізніше, зі збоєм, що сам по собі є достатнім, щоб викликати головний біль. Як бути? Краще вставати в один і той же час кожен день, навіть у вихідні дні. Навіть якщо ви відмовитеся від традиційної чашки кави, збій в режимі дасть про себе знати.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!