Львівський перинатальний центр уклав угоду на постачання харчування з ФОП, яку зареєстрували кілька тижнів тому

2112 0
Вартість тендеру становила 10,1 млн гривень, а підприємиця, яка перемогла, запропонувала 8,9 млн гривень.
Фото: Львівський обласний перинатальний центр

Фото: Львівський обласний перинатальний центр

Львівський обласний клінічний перинатальний центр уклав угоду на постачання харчування з львів’янкою Любов’ю Винник, яка зареєструвалась як фізична особа-підприємець лише декілька тижнів тому. Про це повідомили NGL.Media.     

Угоду уклали в межах тендеру, який нещодавно проводив перинатальний центр. Початкова вартість становила 10 млн 108 тис. гривень, а зазначена ФОП була єдиною учасницею аукціону, запропонувавши вартість послуг у 8,9 млн гривень. Проте згодом у тексті угоди її зменшили до 8,5 мільйонів без пояснення причин.  

Згідно з інформацією NGL, переможець впродовж 2024 року зобов’язаний забезпечити пацієнток медустанови готовими сніданками, обідами та вечерями, включаючи дієтичне харчування. Йдеться про 174,2 тис. порцій, а саме по 500 порцій щодня, які готуватимуть двоє кухарів, а доставлятиме один водій. Усю матеріально-технічну базу підприємиця підготувала лише місяць тому – орендувала кухню 2 грудня, автомобіль 19 грудня, трьох робітників найняла 18-21 грудня, а рішення про реєстрацію приміщення для виготовлення харчування отримала 21 грудня, тобто за день до завершення терміну подачі пропозицій до тендеру. 

Читайте також: Понад 230 дерев зріжуть у львівському парку задля заміни аварійного колектора

Як підтвердження виконання аналогічних договорів ФОП надала дві угоди, одна з яких числиться 8 листопада минулоріч, проте усе необхідне для його виконання вона отримала лише у грудні, згідно з документами. Інша угода була підписана 1 листопада, хоча фізособу-підприємця зареєстрували лише 3 листопада. 

У коментарі NGL головна бухгалтерка медустанови Мар’яна Щомик зазначила, що, на її думку, новостоврений ФОП цілком мав можливість підготуватися до такої масштабної угоди за декілька тижнів, а також додала, що повторно перевірить документи, які надала переможниця тендеру. 

Нагадаємо, що нещодавно управління освіти департаменту розвитку ЛМР опублікувало тендер на реконструкцію з розширенням існуючої школи №41 у Брюховичах. Детальніше про це за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!