Google показав, що інші користувачі знають про вас в інтернеті

4049 0
Компанія Google запустила новий онлайн-інструмент під назвою «Google About Me», де зібрані всі дані, якими ви ділитесь зі світом через сервіси Google.
Фото: lifehack.org

Фото: lifehack.org

Серед інформації, які користувачі оприлюднили в сервісах Google, є й особисті дані – дата народження, номер телефону, де працювали, якими сервісами користуєтесь.

Читайте також: Google Street View оновив зображення на карті Львова

Сервіс «Google About Me» став доступним для багатьох користувачів вже цього тижня, хоча сама компанія досі офіційно про його запуск не повідомляла.

Зміни в доступах до інформації ви можете робити напряму на сторінці «Google About Me», при цьому зміни автоматично синхронізуватимуться з іншими вашими профілями в сервісах Google. Наприклад, якщо ви зміните дату народження і рівень доступу до неї, ці ж зміни відбудуться у вашому профілі в Google+.

Читайте також: Як це - працювати у Facebook? Історія львів'янина

Джерело: Watcher

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!