Google запускає безкоштовну Digital Академію для жінок-підприємців

2805 0
Google Україна оголошує запуск всеукраїнської Digital Академії Google для жінок, яка стартує 3-го листопада 2016 року.
фото: vkurse.ua, italianlanguageclass.com, raut, youtube.com

фото: vkurse.ua, italianlanguageclass.com, raut, youtube.com

Digital Академія Google для жінок – це комплексна освітня програма, що охоплює ключові моменти створення та розвитку бізнесу в Інтернет. Ініціатива дає можливість жінкам, що володіють та керують бізнесом, поглибити їхні знання та розуміння того, як побудувати свій бізнес онлайн з нуля чи перейти з офлайн в онлайн та розвивати власні бренди в Інтернеті, шукати аудиторію, нових клієнтів, нові ринки збуту, – зазначають у блозі компанії Google Україна.

Читайте також: Google запустив сервіс, який допомагатиме економити на авіаквитках

Академія покликана не тільки навчити і дати практичні поради для успішного просування бізнесу в мережі, але й надихнути учасниць на максимальне розкриття потенціалу свого бізнесу. Програма включає в себе серію онлайн-семінарів, під час яких провідні експерти успішних українських бізнесів розкажуть, як правильно створити сайт, розробити ефективну маркетингову стратегію просування, дадуть рекомендації з юридичних, фінансових питань та логістики.

Курс стартує 3-го листопада 2016-го року. Для того, щоб взяти участь в програмі, необхідно заповнити анкету. Участь у програмі безкоштовна, однак кількість місць – обмежена, – додають організатори.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!