Політична реклама

Google запустив безкоштовну навігацію на картах для України

1152 0
Компанія Google оголосила про запуск сервісу навігації на картах для України. Як повідомили у прес-службі компанії, відтепер власники додатку Google Maps для Android мають можливість користуватися своїм смартфоном у якості навігатора.

Як інформує Watcher, у прес-службі компанії повідомили, що сервіс надає покрокові інструкції та голосові підказки по маршруту користувача, який, в свою чергу, може обрати тип перегляду карт – супутникові знімки чи схеми.

Сервіс використовує GPS-навігатор та інтернет-підключення для побудови маршруту. В Google кажуть, що користувачам необовязково вводити точну адресу – достатньо ввести в пошук потрібне вам місце, наприклад, “андріївська церква” – і навігатор автоматично спланує маршрут для вас. Окрім того, мобільні карти не потрібно оновлювати – їхні дані завжди збігаються з найостаннішою версією Google Maps.

Нагадаємо, у березні мобільну програму Навігатор презентувала компанія Яндекс. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!