Гурт «МЕРІ» та Віктор Винник випустили ювілейний п’ятий альбом

3451 0
На підтримку альбому вже зняли шість відеокліпів, найближчим часом планують нові зйомки.
фото надали у львівській філармонії

фото надали у львівській філармонії

20 березня вийшов ювілейний п’ятий альбом Віктора Винника і МЕРІ «Снайпери-Амури». Із часу виходу попереднього «Я z України» минуло чотири роки. Музиканти давно заявляли, що триває робота над п’ятою платівкою, однак точний час релізу не вказували.

Альбом складається з тринадцяти пісень і одного ремікса. Серед них – дві дуетні композиції: «Кордон» спільно з Василем Вірастюком і Олександром Усиком та «Як Ніч і День» з Олесею Киричук. Більшість пісень написані упродовж 2016-2020 років, але є і давніші, наприклад, «Чому болиш?..» ще з далекого 1998-го. Більше, ніж половина матеріалу вже була оприлюднена у якості синглів, але є і новинки, які стануть несподіванкою для прихильників гурту.

«Снайпери-Амури», як і попередні альбоми Віктора Винника і МЕРІ, різнопланові за змістом текстів і звучанням, хоча лірика в новій платівці переважатиме.

«Напевно, це пов’язано з тим, що ми не молодіємо. Ну, і особисто я ні на хвилину не можу забутий той факт, що наша країна у війні, а це радості не додає…», – каже Віктор Винник.

На підтримку альбому вже зняли шість відеокліпів, найближчим часом планують нові зйомки. Також запланована серія концертів-презентацій нової роботи від Віктора Винника і МЕРІ.

Завантажити музику з альбому можна тут:

Soundcloud – https://soundcloud.com/merigroup2

iTunes – https://apple.co/2x86ffB

Google Play Music – https://bit.ly/MEPI_Snipers

Spotify – https://spoti.fi/2xgEvoP

Deezer – https://bit.ly/398Lcqi

Amazon – https://amzn.to/33wT57X

Послухати пісні альбому можна на YouTube Music за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!