Хуртовини й мороз до -9º. Чого чекати львів’янам від погоди на вихідні

2755 0
До Львова повертається зимова погода із морозами, хуртовиною та ожеледицею.
Фото: inlander.com

Фото: inlander.com

Цими вихідними, 17-18 березня, у Львові очікують значне погіршення погоди. Як повідомляє сайт sinoptik.ua, завтра у Львові очікують хуртовину і вітер, швидкістю 12 м/с. Температура повітря становитиме -4º вдень та до -8º ближче до вечора та вночі.

У неділю синоптики прогнозують зниження температури до -9º вранці та надвечір, протягом дня температура становитиме -7º. Весь день у Львові буде сильна хмарність та сніг.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Як інформує прес-служба ЛМР враховуючи погіршення погодних умов у найближчі дні, в місті буде оголошено режим чергування для комунальних служб, до роботи залучать всю наявну снігоочисну техніку. Крім цього на вихідні у місті працюватимуть двірники та працівники ШРП.

За словами керівника управління інженерного господарства Олександра Одинця, до прибирання вулиць міста планують залучити 120 одиниць комунальної техніки та 21 одиницю з інших підприємств. 

У міській раді закликають не виходити на вулицю без необхідності утриматися від поїздок зокрема й великогабаритним транспортом. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!