Політична реклама

Імунітет знижують негативні емоції

2556 0
Нещодавні дослідження американських вчених підтвердили, що негативні емоції та стрес негативно позначаються на фізичному здоров'ї.

Фахівці провели серію випробувань, які показували вплив стресу на функціонування організму людини, - пише видання "ВКурсе".

В ході роботи вони спостерігали за добровольцями, яких просили виголосити промову перед камерою й аудиторією, а потім опитували про пережиті почуття — хвилювання, тривогу, дратівливість та інші відчуття.

В учасників, які переживали з приводу мови чи відчували інші негативні емоції, спостерігався підвищений рівень запалення — в порівнянні з тими добровольцями, які залишалися відносно спокійними.

Вчені вважають, що це може пояснити, чому багато людей, життя яких сповнене хвилювань і переживань, частіше стикаються з хронічними захворюваннями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!