ІТ Арена у Львові: Найцікавіші мітапи третього дня

2672 0
Третій день наймасштабнішої конференції Східної Єропи ІТ Арена буде неформатним та особливо цікавим для ІТ експертів. Після двох днів інтенсивних доповідей від представників світових компаній учасники перемістяться зі стадіону «Арена Львів» до центру міста, де відбудуться мітапи та воркшопи.
Фото - itcluster.lviv.ua

Фото - itcluster.lviv.ua

Мітапи поділено на теми: technology, business та product. Серед найцікавіших мітапів:

  • про доступні інструменти для створення «розумного будинку» з Тарасом Чорним з компанії PLVision;
  • про особливості тестування з Володимиром Янкевичем з компанії LimeLight4;
  • як розпочати кодити мовою програмування Golang з Іваном Кутузовим з SoftServe;
  • як пітчити свій продукт на міжнародному ринку з Александрою Говорухою, Інною Стельмах з компанії UTEW та Юлією Петрик з MacPaw;
  • про product engineering в найвідомішій українській старт-ап компанії Grammarly з Олександром Марінічем та Анною Глуховою
  • про фінансовий менеджмент в ІТ сфері з Костянтином Єрьохіним з Intellias/LITS.

Читайте також: Топ-5 спікерів конференції IT Arena у Львові

Щоби потрапити на мітап, потрібно бути учасником ІТ Арени і мати квиток на конференцію, а також зареєструватися на окрему подію напередодні. За посиланням – програма мітапів, під кожним з яких є реєстраційна форма: https://itarena.ua/meetups/.

Нагадаємо, технологічна конференція Східної Європи IT Arena відбуватиметься з 29-го вересня до 1-го жовтня на «Арені Львів». 

Патрнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!