Кіна наразі не буде. В Україні заборонили відкривати кінотеатри

1982 0
Уряд заборонив відкривати кінотеатри через збільшення кількості нових випадків Covid-19.
Фото: Радіо Трек

Фото: Радіо Трек

Кабмін підтримав ініціативу МОЗ і вніс зміни до постанови уряду, якою регламентується карантин. Зокрема з 15 червня не можна буде відновити роботу кінотеатрів та не можна буде проводити пробне ЗНО

Читайте також: Антирекорд Covid-19. Комісія з ТЕБ і НС вирішила посилити контроль, додати транспорту і розвести час пік 

За словами міністра охорони здоров’я України Максима Степанова, діяльність кінотеатрів обмежили, щоб не допустити погіршення ситуації з коронавірусом.

«Я зустрічався з представниками великих мереж кінотеатрів і узгодив всі ці питання. Крім цього ми пропонуємо інший пропускний режим через КПВВ, а також скасовуємо проведення пробного ЗНО», – сказав сьогодні на брифінгу Максим Степанов.

Читайте також: Головний санітарний лікар області просить посилити карантин у Львові

За минулу добу, 12 червня, в Україні зафіксували рекордні 753 випадки інфікування коронавірусом.

Перед цим дві доби в Україні фіксували більше 680 нових випадків захворювання на Covid-19, у той час як раніше статистика трималася в межах 300-500.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!