Політична реклама

Кіоскам у Львові дозволили працювати до кінця року

1697 0
20 березня депутати Львівської міської ради продовжили до кінця року термін оренди землі для понад 1 800 тимчасових споруд (кіосків) у Львові.

Водночас депутати повторно вилучили з цього переліку близько 20 кіосків ТОВ «Інтерпрес» на пропозицію «свободівця» Володимира Грубрина, повідомляє Zaxid.net.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, проект ухвали не був належно завізований чиновниками та депутатськими комісіями: «До ухвали має бути 23 підписи. Є два підписи тих, хто ухвалу видруковував, іншого жодного підпису нема».

Попри те, депутати затвердили відповідне Положення про порядок розміщення тимчасових споруд та Комплексну схему розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Позафракційний депутат Іван Рудницький також зазначив, що у переліку кіосків, яким пропонується продовжити термін оренди землі, є такі, які ще досі не були встановлені. Наприклад, з його слів, на проспекті Червоної Калини, 49 стоїть один кіоск, а в проекті ухвали за цією адресою пропонується дати погодження аж на три кіоски.

За словами депутата, мешканці п’яти багатоповерхових будинків, що розташовані поряд, проти встановлення там кіосків, адже там продають алкоголь, тютюн, а  поряд є ринок «Шувар».

Як пояснила директор департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, в запропонованому документі немає жодного нового кіоску. Однак в переліку є ті підприємці, які раніше отримали погодження на оренду землі, але з якихось причин не встигли встановити кіоск.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!