У яких районах Львова найдешевша оренда житла

3795 0
Найдешевше житло можна взяти в оренду у віддалених районах міста.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Оренда однокімнатної квартири у Львові в новобудові коштує від 400 доларів, двокімнатної від 500-600 доларів. Якщо ремонт старий і несучасний, то 350 доларів. Якщо це вторинний ринок, то вартість оренди становить від 10 до 15 тисяч гривень. Водночас найдешевше житло можна взяти в оренду у віддалених районах міста. Про це Tvoemisto.tv повідомив експерт компанії «Галицька нерухомість» Роман Юськів.

Читайте також: За скільки можна орендувати квартиру у Львові. Де найдешевше, а де найдорожче 

«Найдешевша орендна плата у віддалених районах міста, де немає офісних центрів. Для прикладу, в Рясному-1 і Рясному-2, а також на Левандівці. Ціни тамтешніх квартир становлять від 5 тисяч гривень», – зазначив Роман Юськів. 

Експерт також додав, що Рясне є одним із непопулярних районів серед орендарів. А найкращою вважають локацію, де розташовані ІТ-офіси: Стрийська-Наукова-Кульпарківська, Залізничний район.

«Люди дуже часто шукають помешкання поблизу роботи. Для прикладу, у Франківському районі є аквапарк, торгові центри, парки, тому зараз саме в ньому найчастіше винаймають помешкання», – підкреслив експерт. 

Читайте також: Як львів'янам утеплити житло та що треба мати вдома цієї зими

Нагадаємо, Львів належить до тих міст в Україні, де найдорожча оренда житла. Вартість винайму не знижується навіть через відсутність великого попиту. На що звертають увагу орендодавці, у скільки обійдеться купівля квартири в новобудові, які райони є популярними та чи зміняться ціни в наступні пів року, Tvoemisto.tv запитало експерта компанії «Галицька нерухомість» Романа Юськіва. Читайте матеріал за посиланням. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!