Політична реклама

Комунальники Львова працюватимуть на вихідних

1364 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями, з 19 до 21 квітня на підприємстві працюватимуть чергові бригади, які слідкуватимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання та якісною подачею гарячої води.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, сформовано графік чергування керівного складу підприємства, чергових по районах теплових мереж та технічних відділів, з метою координації робіт та оперативної ліквідації можливих аварійних ситуацій на час святкових днів.

«Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води усім споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», - розповів Володимир Штейбарт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!