Політична реклама

Корпорація Microsoft представила Windows 8

1574 0
Корпорація Microsoft представила фінальну версію Windows 8, яка буде доступна користувачам з усього світу. Продажі Windows 8 і пристроїв під її керуванням стартують сьогодні, у п'ятницю, 26 жовтня.

Windows 8 можна отримати трьома способами: купити "коробкову" версію, купити електронний ключ і активувати їм завантажену з інтернету ОС або купити пристрій під управлінням Windows 8. Про це пише ТСН.

Крім "Професійної", існують ще три редакції ОС: базова Windows 8, корпоративна Windows 8 Enterprise і та, що призначена для планшетів з процесорами ARM Windows RT. Останню версію можна придбати тільки разом з пристроєм.

Особливостями Windows 8 є новий інтерфейс з живими плитками, підтримка процесорів ARM, пристосованість під управління як пальцями, так і мишкою та клавіатурою і наявність магазину додатків Windows Store.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!