Названо ймовірну причину блокування спільноти "Варта1" у Facebook

6062 0
До адміністрації соцмережі пишуть звернення та петиції для відновлення сторінки.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

"На наші звернення нічого ніхто не повідомляє,  сказав у коментарі Tvoemisto.tv засновник спільноти Ігор Зінкевич про причини та строки блокування.  Була в нас ситуація, що збирали гроші для хворої дівчинки, їх заблокували за пару годин до того, як полетіла вся група. Є здогади, що перед цим сперечалися, чи варто приводити священиків на 1 вересня, і чи треба перетворювати перший дзвоник на релігійне свято. Ми передивлялися всі правила у Facebook, єдине, що може бути, це скарги на шахрайство чи на релігійному ґрунті. Політичні причини я не розглядаю". 

Ігор Зінкевич на своїй сторінці розмістив інструкцію зі звернення про розблокування сторінки. Також на платформі Сhange.org зареєстрована петиція до засновника  Facebook Марка Цукерберга з проханням відновити роботу спільноти. На момент публікації статті її підписали понад 20 осіб із 100 мінімально необхідних.

Нагадаємо, вчора адміністрація Facebook заблокувала спільноту "Варта-1" через політику соцмережі. Причини адміністрації спільноти не відомі. Група налічувала понад 200 тисяч учасників. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!