Політична реклама

Кожен третій львів'янин бере валютний кредит

1491 0
Криза 2008 в Україні не повториться, оскільки українці, навчені досвідом минулих років, вже не беруть валютні кредити.

Немає паніки і серед населення – масово долари ніхто не скуповує, - повідомив член правління Асоціації банків Львівщини Олег Сергєєв.

«У Львівській області  кредитний портфель фізичних осіб складає 5,8 млрд – це станом на 1 січня 2014 року, то валютна складова це 1,9 млрд – це тільки 33%. Тобто тільки кожен третій кредит валютний», – зазначив експерт.

Водночас доктор економічних наук Олег Кузьмін  вважає, що Україну чекають нові фінансові та валютні умови. Він запевнив, що українці звикнуть до такого «явища» як і росіяни, які вже не звертають уваги на постійні валютні коливання. За його слоами, для них є звичним, коли за долар пропонують 35 рублів.

«Нам доведеться звикати до дещо нових фінансових умовах – при коливанні курсу. Просто ми ще не звикли і перші місяці, мабуть, буде складно. Спершу буде паніка, тоді – настороженість нашого населення, але ми звикнемо», – сказав Олег Кузьмін.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!