Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1781 0
Цього тижня у Львові варитимуть чай і зустрічатимуть весну зі статтями для Wikipedia і піснями гурту ТіК.

Понеділок, 25 лютого

Ліга Сміху. Ювілейний тур

Коли: 20:00-23:00

Де: Львівський Цирк.

Скільки: 200-600 гривень.

Три команди з останнього сезону телепроекту «Ліга Сміху» завітають до Львова в рамках ювілейного туру. На сцені глядачі побачать «Стадіон Діброва», «Ніколь Кідман» і двічі переможців проекту «Стояновка».

«Молодий і безневинний» А. Гічкока / лекція + показ

Коли: 19:10-21:00

Де: Кінопалац на театральній, 22.

Скільки: квитки можна придбати тільки в касі Кінопалацу.

Фільм Альфреда Гічкока, який з гумором розкриває тему безневинного покарання і несправедливого звинувачення. Перед початком показу львівський кіномен Станіслав Тарасенко ще й прочитай лекцію про видатного режисера.

«Влада»

Коли: 20:10-22:10

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Скільки: 60 гривень.

Номінований на «Оскара» фільм американського сценариста і режисера Адама МакКея «Влада» англійською називається «Vice». Це коротке і ємнісне слово означає «віце», «заступник», «друга особа в ієрархії». Проте це, звісно ж, іронія, оскільки головний герой фільму Дік Чейні, перебуваючи двічі упродовж 2001-2009 років на посаді віце-президента США, насправді виконував першопланову політичну роль поруч із слабким і схильним до маніпулювання президентом Джорджем Бушем-молодшим.

Вівторок, 26 лютого

Lego. Фільм 2

Коли: 10:00-12:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 60 гривень.

Легендарна прем’єра і не менш легендарне повернення. Через 5 років після перемоги над Лордом Бізнесом. Прибульці-руйнівники з планети DUPLO намагаються знищити світ швидше, ніж його можна було б відбудувати. Аби протидіяти їм, герої збираються разом. Та руйнування – не найстрашніше з того, що роблять незвані гості. Вони викрадають героїв. Серед викрадених опиняються друзі Емета: Бетмен і Люсі. Завжди оптимістичний Емет не сидить склавши руки, він вирушає у далекий космос на порятунок друзів, не забувши при цьому прихопити записи чудової підбадьорюючої музики.

Nosferatu: A Symphony of Horror

Коли: 19:00-21:00

Де: Humdrum café на Пекарській, 27. .

Скільки: 30 гривень.

Класика жахів кінематографу. Фільми 1921 року від німецького режисера Фрідріха Вільгельма Мурнау. Його фільм про вампірів називають чи не найпершою екранізацією легенди про Дракулу, а переглянути фільм у Львові можна вже в цей вівторок.

Варка чаю

Коли: 19:00-20:30

Де: Простір «Soclе».

Скільки: 100 гривень.

Всіх охочих запрошують поварити чай, поспостерігати за процесом кипіння води та розкриття чаю. Чай для варки потрібно буде обрати вже безпосередньо під час заходу. Для участі потрібно попередньо зареєструватися, адже подія розрахована тільки на чотирьох осіб. Телефон для реєстрації: +38 097 765 46 50, Валерій

Середа, 27 лютого

Трансформація глянцю

Коли: до 18:00

Де: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука

Інформаційна революція зробила засоби масової інформації доступними для широкого загалу. Окрім інтернету, телебачення та радіо, друковані медіа також користуються популярністю. Журнали є джерелом новин та знань в сферах моди, бізнесу, домогосподарства тощо, слугують розвагою при очікуванні в салоні краси, або ж в літаку. Багато хто з нас передплачує періодичні видання, купує їх в магазинах або ж знаходить у себе в поштових скриньках. Зазвичай в журналах більше яскравих картинок, ніж тексту, і вони швидко читаються. В результаті утворюються цілі підбірки, які шкода викидати попри те, що інформація вже втратила свою актуальність.

Фестиваль Студентської ліги сміху Львова

Коли: 19:00-21:00

Де: Палац культури імені Гната Хоткевича.

Скільки: 50-70 гривень.

Перша гра нового сезону Студентської ліги сміху. Фестиваль, на якому зіграє близько 20 різних студентських гумористичних команд Львова, під час якого зіркові тренери обиратимуть учасників майбутнього сезону. Після концерту також заплановане afterparty.

Органне відеошоу. Музика до фільмів

Коли: 19:00-20:30

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 80-200 гривень.

Саундтреки з улюблених усіма фільмів гратиме органістка Надія Величко. Відеоарт забезпечить Альберт Врубель. Жага пригод, напруженість очікування, гострота сутички, велич перемоги, світло надії, щастя любові, гіркота втрати, велич задуму, пишність краси і насолода спокоєм. Усе це здатна передати музика, підсиливши образ у фільмі, чи навіть граючи в ньому свою роль на рівні з акторами.

Ви любите Френка

Коли: 20:00-21:00

Де: Проспект Шевченка, 28 «Грушевський».

Скільки: 150 гривень.

Комедія в стилі JAZZ насичена неочікуваними життєвими подіями, які вирішуються з емоціями притаманними веселим італійцям та супроводжується джазовою музикою.

Четвер, 28 лютого

Презентація книги Сергія Тихого «Перемагають лише переможці»

Коли: 12:00-13:00

Де: Кафедра медіакомунікацій УАД.

Український журналіст, головний редактор «Газети по-українськи» Сергій Тихий написав книгу про те, що українцям потрібно змінюватися і розповів чому.  

«Транзит» Крістіана Петцольда

Коли: 19:00-20:40

Де: Кінопалац на Театральній, 22.

Скільки: продаж з 26-27 лютого.

Німецько-французьке фестивальне кіно від режисера Крістіана Петцольда. Деякі критики називають «ТРАНЗИТ» найкращим німецьким фільмом минулого року. За сюжетом, німецькі війська знаходяться недалеко від Парижа. В останній момент Ґеорг тікає до Марселя. У його багажі зберігаються рукописи, листи та мексиканська віза письменника, який наклав на себе руки. Під чужим ім'ям Ґеорґ намагається проникнути на корабель, щоб покинути країну. Але йому доводиться застрягти в місцевому готелі, домовляючись про втечу. Коли ж він зустрічає таємничу Марі, його плани змінюються

П’ятниця, 1 березня

WikiGap 2019

Коли: 16:00-20:00

Де: ЛНУ імені Івана Франка.

Скільки: для участі обов’язкова реєстрація.

Всіх охочих запрошують навчитися писати статті та удосконалити українську Wikipedia. Під час зустрічі учасники працюватимуть над гендерною рівністю ресурсу і попрацюють над статтями про видатних жінок. Аналогічні заходи цього дня проведуть також в Києві і Харкові. Деталі можна дізнатися за посиланням.

ТІК в Малевичі

Коли: 20:00-23:00

Де: Малевич.

Скільки: 350-800 гривень.

Вінницький гурт ТІК приїде до Львова в перший день весни з програмою «Нове та найкраще». Команду називають однією з найкращих святкових банд країни. До того ж, після концерту Малевич запрошує всіх на вечірку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!