Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2053 0
Цими вихідними львів'ян кличуть на низку майстер-класів, виставу, вечірки та перегляди фільмів.
Фото: Lviv IT Kluster

Фото: Lviv IT Kluster

Дитяча субота у книгарні «Є»

Коли: 12:00;

Де: пр. Свободи, 7;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації: 050 512 70 71.

Книгарня «Є» запрошує дітей від 5 років та їхніх батьків на читання книжок «Банзай. Японія для допитливих» Зофії Фаб’яновської-Міцик та «Ман Чжу. Китай для допитливих» Ізабелли Калюти (Видавництво Урбіно) та до знайомства й забав з Львівською загальноосвітньою школою східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан».

Майстер-клас із виготовлення прикрас в стилі бохо

Коли: 17:00;

Де: шоурум Етно-Бохо, вул. Дж. Леннона, 35;

Скільки: 250грн.

Львів’ян запрошують на майстер-клас із виготовлення брошки. Для того ,аби доєднатися, телефонуйте за тел.: 063 336 48 62. Також на вас чекає кава, смаколики і можливість приміряти до брошки одяг, що є у шоурумі.

Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever

Коли: 19:00-21:00;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11.

Скільки: 150-320 грн;

Заслужений артист України Олексій Гнатковський покаже одну з найпопулярніших вистав Бродвею на сцені Першого театру. Також п’єса увійшла до книги рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

15/02 Dirty Dancing

Коли: з 22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовно після 23:00 – 100 грн;

Нам завжди мало танців. І ми не про різкі рухи техно, не про хіп-хоп флоу і навіть не про нижній брейк. Нам мало танців для душі. Королі танцполів, офісні діджеї та експерти з вокалу в душовій. Прийшов час безсоромно вриватись, нестримно рухатись та підспівувати вашим улюбленим виконавцям.

Неділя, 16 лютого

Partysypatsia: Trening-intensiv

Коли: 11:00-14:00;

Де: МолоДвіжЦентр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: безкоштовно.

16 лютого буде проходити тренінг-інтенсив з партисипації молоді у Львові, де будуть визначати основні проблеми та шляхи їхнього вирішення, аби зробити майбутнє кращим. Вважаєш, що місцева влада не звертає уваги на думку молоді, а вам є що сказати? Приходь на тренінг-інтенсив.

«Дух Баугаузу» – перегляд фільму

Коли: о 18:00;

Де: Центр Шептицького (паркова авдиторія), вул. Стрийська, 29а;

Скільки: 80 грн;

Усіх охочих запрошують переглянути документальну стрічку «Дух Баугаузу». Цей фільм, створений як частина мультимедійного проекту до 100-річчя Баугаузу – відомої школи мистецтв, творчого об’єднаня і авангардистського напряму в архітектурі та прикладному мистецтві.

Львівський блошиний ринок ТЛУМ & КРАМ. Лютий 2020

Коли: 12:00-18:00;

Де: вул. Вітовського, 57;

Скільки: 20 грн для відвідувачів.

ТЛУМ & КРАМ відбудеться традиційно у Lem Station вул. Вітовського. Тут можна купити-продати речі, поспілкуватись з однодумцями та долучитись до доброї справи. Цього разу збиратимуть кошти для 6-річного Данилка, у якого виявилии гостру лімфобластну лейкемію.

Майстер клас «Скринька бажань»

Коли: 14:00;

Де: Центр розвитку Profistart, вул. Вернадського, 42;

Скільки: 250 грн (усі матеріали враховано);

У неділю запрошують усіх охочих створити унікальний презент – оригінальну коробочку для подарунків, виготовлену своїми руками. Декорувати коробочку будуть в особливій техніці стікання фарб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!