Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2688 0
Tvoemisto.tv пропонує вашій увазі підбірку заходів, які відбуватимуться у Львові упродовж 27-28 червня. Ми відібрали для вас найцікавіші події, серед яких: Alfa Jazz Fest, військово-патріотичний табір "Зашків-2015", низка благодійних проектів, міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан-2015», заходи до Дня молоді.
Фото: osvita.lviv.sch.in.ua, football.ua,  afishalviv.net dyvys.info, varta.com.ua

Фото: osvita.lviv.sch.in.ua, football.ua, afishalviv.net dyvys.info, varta.com.ua

Свято вуличної музики - Street Music by Alfa Jazz

Вперше у рамках Alfa Jazz Fest відбудеться свято вуличної музики - Street Music by Alfa Jazz!

 27-28 червня Львів наповниться музикою, адже у найбільш відвідуваних місцях буде розташовано майданчики для вуличних музик.

Кожному учаснику Street Music by Alfa Jazz (гурту або самостійному виконавцеві) буде присвоєно короткий номер для смс-голосування. Володар найбільшої кількості голосів отримає спеціальний приз від Alfa Jazz Fest. 

Про курсування транспорту під час Alfa Jazz Fest дивіться тут.

Детальнішу інформацію про фестиваль дивіться за посиланням.

Військово-патріотичний табір "Зашків-2015"

27-28 червня, у селі Зашків, що під Львовом, пройде  військово-патріотичний табір "Зашків-2015", де відбудеться патріотичний вишкіл дітей та молоді, а також ознайомлення з історією рідного краю.

Окрім цього, учасників табору навчать як поводитись у кризових ситуаціях та як захистити себе у разі такої потреби. У рамках дійства також відбудеться дискусія на тему "Як згуртувати навколо себе людей для оборони держави". Детальніше дивіться тут.

Благодійні проекти

У парку ім. Івана Франка 27 червня відбудеться Благодійний проект "Шафа". Він організовує збір одягу для бездомних. Під час події, ви також зможете послухати гурти, які долучились  до акції. Порядок виступу гуртів:

12:30 - 13:25 - Дикі Серцем 
13:25 - 14:10 - SummerInc 
14:10 - 14:55 - Bedzvin 
14:55 - 15:40 - PIANO

У Митрополичих садах Андрея Шептицького сьогодні о 16.00 Оксана Караванська представить нову колекцію українських сорочок. Дизайнерка покаже львів’янам більше 30 унікальних вишиванок.

Наступного дня, у неділю, до всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, о 17:00 годині в садах митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project». Молодь матиме можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності. Програму дивіться тут.

Єврофан-2015 у Львові

Із 25 до 28 червня у Львові відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан-2015», який вже став традиційним для Львова. У футбольному турнірі «Єврофан-2015» візьмуть участь фан-збірні таких країн: Ірландія, Швеція, Фінляндія, Словенія, Болгарія, Білорусь, Грузія, Естонія, Молдова, Латвія, Україна, також фан-команди: «Копенгаген» (Данія), «Лейтон Орієнт» (Англія), «Словацко» (Чехія), «Флора» (Естонія), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Херенвен» (Нідерланди), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Дукла Банська Бистриця», «Спартак Міява» (обидві – Словаччина), «Зімбру» (Молдова), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Карпати» (Україна) та збірна журналістів України.

На фінальному матчі відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати. Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО. Розклад матчів та локації  дивіться тут.

На проспекті Свободи 28 червня, у неділю, з 13:00 почнеться благодійний фестиваль "СолодкОfest". Вхід - вільний.

Для відвідувачів підготують ярмарок, майстер-класи, фаєр-шоу, концерти. Усі зібрані кошти передадуть на потреби бійцям АТО.

РЕЄСТРАЦІЯ: http://goo.gl/forms/qk451rtl2W

Посилання на подію: https://vk.com/solodkofest

День молоді у Львові

У межах відзначення Дня молоді у Львові запланували низку цікавих заходів: вишкільні табори, фестивалі, велопробіг і квест. Про всі локації Tvoemisto.tv писало тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!