Львівська дизайнерка Оксана Караванська презентувала колекцію жіночих образів у Давосі. Фото

3812 0
Колекція налічувала близько трьох десятків унікальних жіночих образів.
фото: галина гузьо

фото: галина гузьо

Львівська дизайнерка Оксана Караванська представила свою колекцію Ukrainian Haute Couture під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі. Модне шоу відбулося в Українському Домі у Давосі.

Колекція Караванської налічувала близько трьох десятків унікальних жіночих образів. Український Haute Couture 2020 натхненний силою та містикою гір. Вона поєднує в собі давню гуцульську музику та сучасну графіку, новітні технології з авторськими орнаментами, міксує глибокі історичні та культурні сенси.

Додамо, що стиль Оксани Караванської ілюструє поєднання традицій із елементами сучасного дизайну. Вона, в основному, створює ексклюзивні речі от-кутюр з унікальним кроєм. В основі стилю Оксани Караванської лежить українське коріння, що перегукується у її колекціях як непередбачуване поєднання старовинних вишивок з найновішими тканинами та сучасними деталями ручної роботи.

Читайте також: Люди Твого міста. Оксана Караванська про моду та не галицький Львів

П'ять років тому Оксана Караванська заснувала Vyshyvanka Couture - як цілком ексклюзивну річ у єдиному екземплярі, як спосіб повернути в життя старовинний український традиційний костюм - шляхом переосмислення та відтворення його як сучасного, модного і такого, який є поза часом. Згодом ця лінія переросла в Український Haute Couture, що має на меті просування іміджу України у світі.

Фото надали організатори


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!