Куди піти на вихідні у Львові. Інтерактивна мапа

5197 0
Медіа-хаб «Твоє місто» радить, чим зайнятися у Львові під час найближчих вихідних.
Фото: thelviv

Фото: thelviv

Театр

Вистава «Слава героям?» у Львівському академічному драматичному театрі ім. Лесі Українки

ХХІ століття. Україна. Госпіталь для ветеранів. Майже 70 років по Другій Світовій війні. В одній палаті двоє літніх хворих чоловіків – ветеран радянської армії та ветеран УПА.

Про причини поділу на непримиренні табори, про відсутність діалогу та взаєморозуміння, про інертність мислення та ідеологічну зашореність йдеться у постановці театру. Тож чому українці не вчаться на власних помилках і чи здатні вони взагалі робити висновки з уроків власної історії?

Коли: 22 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Городоцька, 36

Вартість квитків: 50-80 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Так казав Заратустра» у театрі Леся Курбаса

Спроба перенести думки Ніцше/Заратустри у сьогоднішні українські реалії; впровадити один з найвизначніших філософських творів Європи ХХ ст. в контекст української культури століття ХХІ-го.

Сучасний театр в Україні мало розвивається у напрямку експериментальних пошуків та нових інтерпретацій, намагаючись створити так званий розважальний «фаст-фуд». А тому, можна сказати, що проект орієнтовано насамперед на пошук духовних джерел, драйву життя через форми слова, пластики, співу, візуального оформлення.

Коли: 21 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Леся Курбаса, 3

Вартість квитків: 80-100 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Квітка-Невіста» у Театральному центрі «Слово і голос»

Жінка згадує своє життя. Пригадування – прозирання. Вода часу омиває тебе і несе у безвість все твоє життя – кохання, смерть, долю. Що залишається? Один голос. Голос, що не ділиться на духовне, народне, світське, а існує в людині єдиним. Так само, як людина має одне серце.

Матеріал: духовні напіви давньої України, народні пісні, класичні українські романси, канти, українські замовляння.

Музична форма (класичний концерт на три частини):

– «Величання» (богородичні духовні напіви, замовляння, кант);

– «Весілля» (народні пісні);

– «Славлення» (романси);

– Кода «Ковчег» (кант «Потоп»)

Сольна вистава Наталії Половинки.

Коли: 21 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Городоцька, 38

Вартість квитків: 100 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Гамлет» у Львівськосу академічному театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»

Вистава «Гамлет» за твором Вільяма Шекспіра, у перекладі Юрія Андруховича.

Вистава для дорослих.

Коли: 21 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Фредра, 6

Вартість квитків: 120 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Музика

Концерт «Романтична органна музика» у будинку органної та камерної музики

Фелікс Мендельсон грав і компонував для органу, починаючи від 11 років до самої смерті. «Поруч із творами Баха, органні сонати Мендельсона належать до необхідного репертуару всіх органістів», – писав про нього Ерік Вернер. А от органні твори ще одного німецького романтика Роберта Шумана не такі відомі. Хоча Шуман дуже любив цей інструмент, навіть придбав домашнє педальне піаніно, яке замінювало йому орган, і вчився на ньому грати.

Солістка Органного залу Надія Величко виконає шуманівські цикли Етюдів у канонічній формі та Ескізів для органу, а також – Серйозні варіації та Прелюдію і фугу Соль мажор Мендельсона.

Програма:

Р. Шуман – Ескізи, оp.58

Р. Шуман – Етюди, op.56

Ф. Мендельсон – Прелюдія і фуга Соль мажор

Ф. Мендельсон – Серйозні варіації

Коли: 22 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Бандери, 8

Вартість квитків: 50-120 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Концерт гурту «Тартак» у !FESTrepublic Club

Український гурт, заснований у Луцьку 1996 року. За 21 рік свого існування «Тартак» пережив багато: від перемоги на головному Всеукраїнському музичному фестивалі «Червона Рута», вибухового в усіх розуміннях дебютного альбому і статусу однієї з найпопулярніших груп країни – до змін у складі та перекваліфікування в клубну команду.

Станом на 2018 рік гурт випустив 9 альбомів, відзняв більше 40 кліпів, взяв участь в численних фестивалях в Україні та закордоном. Тартак — це епоха, це музика, яка стала рідною для цілого покоління.

Коли: 21 квітня 2018, 20:00

Адреса: вул. Старознесенська, 24-26

Вартість квитків: 100-450 грн

Придбати квитки можна за посиланням

Концерт B&B project у Львівській обласній філармонії

B&B Project — український колектив, основною метою якого є популяризація народних інструментів — бандури та баяну. На даний момент кількість переглядів відео у YouTube та Facebook перевищує 20 мільйонів.

Учасники гурту:

Бандуристка – Тетяна Мазур

Баяніст – Сергій Шамрай

Ударні – Костянтин Марко

Електро-контрабас – Денис Стефанко

Думаєте, Metallica на бандурі – це неможливо? Приходьте на концерт та переконайтеся, що це не так! Гурт B&B project – це колектив, який у новому світлі відображає традиційні народні інструменти – бандуру та баян. В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти зараз не надто популярні, і музиканти гурту взяли собі за мету – повернути їм цю популярність.

Перший кавер цього колективу зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube. На цьому концерті прозвучать зовсім нетипові композиції для народних інструментів. Гурт існує з 2015 року, за цей час побував з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на різноманітних фестивалях, а також в багатьох країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди). Їхні композиціі неодноразово потрапляли в чарти світових радіостанцій. Постійні експерименти та подання музичного матеріалу в сучасному світлі – це основний принцип музикантів.

Коли: 22 квітня 2018, 20:00

Адреса: вул. Чайковського, 7

Вартість квитків: 150-350 грн

Придбати квитки можна за посиланням

Концерт Jacob Shaw в Будинку органної та камерної музики

Відомий віолончеліст Джейкоб Шоу у Львові.

Програма концерту:

Camille Saint-Saëns – Allegro appassionato, Op.70

Johann Sebastian Bach – Air

Gabriel Fauré – Élégie for cello and orchestra Op. 24

David Popper: Hungarian Rhapsody op.68

Piotr Tchaikovsky Mélodie in E-flat Major, Op. 42, No. 3

Коли: 21 квітня 2018, 19:00

Адреса: вул. Бандери, 8

Вартість квитків: 50-300 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Кіно

Фільм «Син» в кінотеатрі Планета Кіно

Жульєн (Гійом Кане) звик присвячувати більше часу будуванню кар’єри, аніж сім’ї. Тож не дивно, що дружина Марі (Мелані Лоран) та маленький син забажали жити окремо. Відтоді чоловік ще більше занурився у роботу. Якось він отримує повідомлення від колишньої дружини, що їхній хлопчик зник. Разом із однокласниками він відпочивав на гірськолижному курорті, та усі діти безслідно зникли. Жульєн сам розпочинає пошуки, не уявляючи чітко що саме йому належить робити та не підозрюючи, що саме він знайде.

Драма «Син» спільного франко-бельгійського виробництва – дітище Крістіана Каріона, номінанта на премію «Оскар» за кращий фільм іноземною мовою у 2006 році. Разом із Лоре Ірманн він написав сценарій та сам зайнявся режисурою. Для виконання головних ролей запросили Гійома Кане та Мелані Лоран. Їм не дали повністю прочитати сценарій, деталі сюжету та вказівки щодо своїх ролей вони дізнавались під час знімального процесу.

Коли: 21 та 22 квітня о 16:30

Адреса: вулиця Стрийська, 30, Сокільники, Львівська область

Вартість квитків: 80-140 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Фестиваль фантастичного кіно BEST SCI FI у кінотеатрі «Копернік»

Відірвись  від реальності та поринь у неймовірний світ фантастики! Пройдись стежками постапокаліптичного майбутнього, дізнайся, що чекає на нас з розвитком новітніх технологій, познайомся з інопланетною істотою та відкрий завісу потойбічного світу!

Фільми, що увійшли до програми, стали учасниками та призерами таких фестивалів, як  Dublin Sci-Fi Film Festival (Ірландія), Menton Fantasy Film Festival (Франція), LA Shorts Awards (США), Shanghai International Film Festival (Китай), New Renaissance Film Festival (Нідерланди), CinemAvvenire Film Festival (Італія) та багатьох інших

Коли: 21 та 22 квітня о 15:30 та 18:50

Адреса: вул. Коперника, 9

Вартість квитків: 40-100 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Виставки

Проект «Сакральний простір VIІ. Пошук-0» у Культурно-мистецькому центрі «Дзиґа»

Розвиток ІТ технологій, винайдення штучного інтелекту це те, що сьогодні динамічно розвивається. Його швидкість швидша за час від коли віднайшли плуг, чи навіть струм. Інтернет відкрив нові можливості й трансформував існуючі аспекти культурного буття людини. Й чи серед цього світу різноманітних кібр- понять є місце Сакруму?

Цьогорічний «Сакральний простір VII. Пошук-0» демонструє можливості пошуку й експериментів у сучасному сакральному мистецтві через використання відео, мультимедій, перфомансу.

Учасники проекту: Януш Балдиґа (PL), Тереза Барабаш (UA), Михайло Барабаш (UA), Андрій Бондаренко (UA), Олена Смага (UA), Віталій Шупляк (UA), fuse* (IT)

Проект «Сакральний простір VIІ. Пошук-0», організований Мистецьким об’єднання «НУРТ» за підтримки Управління культури Львівської міської ради.

Коли: 04 квітня 2018 - 22 квітня 2018

Адреса: вул. Вірменська, 35

Придбати квитки можна на місці.

Виставка Ольги Чернецької та Світлани Севостьянчик «Stymphalia» у Музеї ідей

Стімфалійські птахи – в давньогрецькій міфології хижі птахи, що жили біля аркадського міста Стімфала. Натхненні цим міфом київські художниці Світлана Севостьянчик і Ольга Чернецька, об’єднали свої зусилля в створенні виставки, що пропонується вашій увазі.

Вигодувані Аресом (богом війни), мали мідні дзьоби, крила і пазурі. Вони нападали як на людей, так і на тварин. Найнебезпечнішою їх зброєю було пір’я, які птахи сипали на землю, як стріли. Вони спустошували врожай навколо та пожирали людей. Мікенский цар Єврістей, звелів Гераклу перемогти стімфалійських птахів. Це неймовірно важке завдання герою допомогла виконати Афіна Паллада (богиня мудрості). Ті птахи, що вижили в битві з Гераклом, покинули Грецію, полетівши до берегів Чорного моря.

Зрозуміло, що не тільки міф став відправною точкою в створенні цієї експозиції. Було величезне почуття тривоги, переживання і протесту проти ситуації, що склалася в рідній країні.

Коли: 03 квітня 2018 - 30 квітня 2018

Адреса: вул. Валова, 18а

Вхід вільний.

Виставка абстрактної пластики «Де:форма» у Галереї Львівської національної академії мистецтв

Виставка репрезентує творчий доробок двох молодих художників Назара Симотюка та Андрія Савчука, які активно працюють у напрямку

абстрактної дерев’яної пластики. У своїх творах обидва митці акцентують на природних якостях дерева як традиційного художнього матеріалу, розкриваючи глядачеві його нові візуально-естетичні та пластичні можливості. Автори апелюють до асоціацій та деформованих природних мотивів.

Ключовим концептом представлених робіт є визначення змісту та нескінченний інтуїтивний пошук форми для його вираження. Специфіка проекту полягає в тому, що виставки такого формату у Львові відбуваються вкрай рідко і сьогодні у подібному напрямку працює дуже мало художників. Виставка має на меті розширити сучасне уявлення про абстрактну пластику в дереві, позбавити її традиційної канонізації та показати кардинально оновлений формат.

Молоді художники Назар Симотюк та Андрій Савчук є студентами 6 курсу кафедри художнього дерева ЛНАМ. Обидва активно працюють у сфері живопису, дизайну та дерев’яної пластики, учасники численних всеукраїнських пленерів, колективних виставок в Україні та за кордоном.

Коли: 04 квітня 2018 - 23 квітня 2018

Адреса: вул. Кубійовича, 35б

Вхід вільний.

Виставка «Петриківка» у Торгівельному центрі «Форум Львів»

Петриківка — самобутній квітковий символ народного мистецтва України, широко відомий в усьому світі. Майстри петриківського розпису Галина Назаренко та Олександр Опарій вперше у Львові презентують свої творчі доробки на виставці «Петриківка» в арт-просторі Forum Lviv.

На виставці представлені роботи, виконані на полотні, папері та у вигляді принтів. Кожен автор має свій унікальний стиль виконання розпису. Галина Назаренко розписує дивовижні жанрові картини – від чарівних птахів до складних композицій, як-то «Весільний потяг» чи «Козак Мамай». Олександр Опарій віддає перевагу філігранному виконанню квіткових композицій, які захоплюють уяву своєю майстерністю. Саме така пурпурова квітка стала народним символом пісенного конкурсу «Євробачення» в 2017 році.

Петриківський розпис є елементом Нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО з 2013 року.

Галина Назаренко (с. Петриківка) – широко відома мисткиня завдяки своїй техніці виконання розпису та численним виставкам як в Україні,так і за кордоном. Її творчість захоплювала відвідувачів в Парижі, Пекіні, Нью-Йорку, Римі, Мадриді, Відні та десятках інших міст. В її портфоліо є проекти для вітчизняних та закордонних брендів, таких як Dolce&Gabbana, твори зберігаються в музейних і приватних колекціях в Україні та за кордоном. Десятки публічних інтер’єрів прикрашені орнаментами майстрині. Але, перш за все, її люблять за щирість та позитив.

Олександр Опарій (м. Львів) став широко відомий після того, як його пурпурова квітка стала народним символом “Євробачення”. Майстер займається петриківським розписом вже понад три десятиліття. Олександр Опарій полюбляє працювати на фарфорі, відроджуючи забутий напрям розпису петриківкою порцеляни. Він створює високохудожню кераміку, яка миттєво розлітається приватними та музейними колекціями. Особливої уваги також заслуговують роботи на папері, адже в них він шукає ті ідеальні поєднання кольорів та форм, якими всі захоплюються.

Коли: 01 квітня 2018-30 квітня 2018

Адреса: вул. Під Дубом, 7а

Виставка Катерини Білетіної «Берлінські ремінісценції» у кав’ярні «Штука»

Два роки тому Катерина Білетіна в товаристві митців Леоніда Багрія, Надії Шошиної та Василя Йолохова мандрувала Європою та відвідала Німеччину, Нідерланди і Австрію. Завдяки цій подорожі з’явилась серія «Берлінські ремінісценції».

В експресивний манері художниця створила кілька полотен, у яких впізнаємо архітектуру Берліну та архітектоніку німецьких національних строїв, що вплинули на образний ряд серії «Берлінські ремінісценції». Полотна «Кікі» і «Відьми та всі інші» було створено для живописного конкурсу “Ars pro dono” в берлінській галереї «Грузиньяк», з якою художниця плідно співпрацює з 2015 року. Їхні сюжети – це живописні ремінісценції на казки нідерландської письменниці Анні Шмідт і мультфільми японця Хаяо Міядзакі. Експозицію доповнять жіночі портрети з особистої колекції мисткині, створені в різні роки.

Про авторку

Художниця Катерина Білетіна (1977р.н.) – живописець, книжковий графік, портретист. Живе та працює в Одесі.

У 1992р. закінчила живописне відділення Одеського художнього училища ім. М. Б. Грекова (майстерня В. М. Алікберова). Здобула академічну освіту в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури (майстерня історичного живопису Ф. М. Гуменюка).

Історичні портрети, дитяча ілюстрація, листівки та українська етнографія – улюблені жанри та сюжети художниці.

Коли: 02 квітня 2018 - 30 квітня 2018

Адреса: вул. Котлярська, 8

Вхід вільний.

Виставка Ольги Пильник «Скам`янілості 4018» у мистецькій галереї «Зелена Канапа»

Мистецький проект «Скам’янілості 4018» – це імпровізований археологічний музей 4018 року. Цікаво, які артефакти будуть знаходити наші потомки? Якими вони будуть нас уявляти? Цей проект – не відповідь на ці запитання, а скоріше роздуми на тему: що ми залишимо нащадкам?

Концепція:

Якось, під час прогулянки у прилеглому до великого міста селі, почала роздивлятися на ще не порослі травою узбіччя. Вони були вщерть засмічені спресованими пластиковими пляшками. Котрі виглядали так, наче пролежали там століттями! Тоді я подумала: «цікаво, що про нас будуть уявляти наступні цивілізації? І що ми залишимо для їх майбутніх археологічних розкопок?» Передбачити напевно дуже складно, і не моє це завдання. Нехай над цим думають футурологи. Я лишень маю велику надію, що наступні цивілізації будуть ще у більшій мірі «сапієнс».

Так з`явилась ідея цілого проекту «Скам’янілості 4018». Такими пляшками всипана ціла планета. Вони повсюду: в містах і в селах; на суші і у водоймах; в лісах і полях; у горах та рівнинах; на всіх континентах. В своїй уяві я вже бачила як археологи наступних цивілізацій знаходять цілі груди спресованих пляшок, які вже скамяніли чи залишили відбитки у камені. В своїх роботах мені захотілось показати це і підкреслити неймовірно разючий контраст: природньої краси землі та сумної антиестетики рукотворного сміття нашого часу.

Матеріальна частина: близько 10 керамічних скульптурних об’єктів розміром від 30 – 70 см в довжину, та 6 настінних панно з кераміки. покритих ангобами та кольоровими емалями.

Коли: 10 квітня - 06 травня

Адреса: вул. Вірменська, 7

Вхід вільний.

Виставка сучасного українського живопису з колекції Андрія Супруненка у Львівській національній галереї мистецтв ім. Бориса Возницького

Живопис та графіка Олега Тістола, Влади Ралко, Володимира Буднікова та Павла Макова. Задум експозиції полягає у представленні безкомпромісного сучасного мистецтва, що зможе поєднати пам’ять про минуле з рухом у майбутнє.

Андрій Супруненко – архітектор, колекціонер, куратор. Згідно рейтингів видань Forbes Україна та ArtUkraine його збірка входить до десятки кращих колекцій сучасного українського мистецтва.

Художники, що становлять ядро колекції Андрія Супруненка, вже давно стали класиками – так само, як класикою українського сучасного мистецтва стали представлені тут роботи.

Картини Олега Тістола початку нульових з циклу «Національна географія» – етапні для свого часу, також стали частиною історії. Оспівування краси національного стереотипу – творче кредо митця.

Павло Маков у всіх своїх проектах створює замкнутий символічний світ утопії, втраченого раю, дантового Paradiso perduto. В рай закрадається архетипічна фігура воїна-руйнівника – знак мілітаризованої свідомості часу…

Роботи Влади Ралко у стилістиці нео-авнгарду, нео-примітиву з чітко окресленими площинами локального кольору, виглядають незвично з урахуванням її сучасної, більш експресивної, манери.

Ієрогліфічні пейзажі Володимира Буднікова насичені енергією яскравих колірних фонів. Натхненний, експресивний, багатомірний живописний стиль, притаманний художникові, артистизм цього стилю створюють відчуття розкутості, насолоди, єдиного духовного запалу.

Коли: 12 квітня 2018 - 24 червня 2018

Адреса: вул. Стефаника, 3

Інші події: лекції, тренінги, вечірки

Одіссея Донбас → Львів у Першій львівській медіатеці

Одіссея Донбас — це мистецький проект, що розповідає історії міст і містечок Донбасу. У вересні 2017 ми зібрали 24 інтерв'ю, під час яких люди, які переїхали з Донбасу до Львова та Львівської області, розповіли нам про свої рідні міста й селища та намалювали ментальні мапи цих місць. У Першій Львівській Медіатеці ми покажемо вибрані мапи та фрагменти з інтерв'ю наших учасників.

Запрошуємо всіх погуляти вулицями Донецька, Луганська, Горлівки та інших міст і селищ разом з нами!

Коли: 21 квітня, 11:00

Адреса: вул. Мулярська, 2А

Жіноча веломайстерня у Sport Ceh

Від дівчат і для дівчат – майстер-клас з усунення базових несправностей велосипеда.

Розпочинається активний велосезон, а з ним можуть виникнути і різні несподіванки (пробите колесо, порваний ланцюг тощо). Але це не привід для паніки, адже проблеми існують для того, щоб їх усувати. І саме це ми навчимось робити 22 квітня у теплій жіночій компанії.

Зокрема ми розглянемо такі моменти, як:

  • Анатомія велосипеда

  • Типові несправності

  • Практика бортування колеса та заклеювання камери

  • Практика заміни ланцюга

Після майстер-класу Ви:

  • Знатимете назви та призначення деталей велосипеда, а також складові вело-аптечки

  • Навчитесь знімати колесо та покришку, клеїти камеру

  • Навчитесь працювати з вижимкою ланцюга

  • Познайомитесь з новими людьми і знайдете компанію для поїзденьок

Коли: 22 квітня, 12:00

Адреса: вул. Ю.Дрогобича, 8

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

Клуб анонімних автостоперів у Traveller Lviv простір закоханих у подорожі

Місяць сидиш вдома, не буваючи далі, ніж Сихів, і в тебе починається «ломка»? Рідні і друзі тебе не розуміють і весь час повторюють, який ти божевільний?

Дорога стала твоїм наркотиком і ти вже навіть уві сні стопиш?

Ми знаємо ці симптоми: ти не можеш уявити свого життя без декількох сотень кілометрів та адреналіну; твої руки трясуться, коли тобі зупиняється новенька ауді або беха; бачиш фуру, і серце починає битися швидше; ти ловиш кайф, коли далекобійник починає їхати зі швидкістю понад 100 км/год; ти колекціонуєш не тільки фото, а й картонки з написами міст.

Автостоп – це хвороба, яка найчастіше з'являється у віці від 18 і прогресує у студентські роки. Як наслідок: переповнені від щастя молоді люди насолоджуються життям у нових, не бачених раніше містах і країнах. Найгірше те, що такі угрупування існують по всьому світу, та ще й змагаються навздогін у різних квестах! Для них Керуак – пророк і вони мають свій «неписаний кодекс дороги».

Впізнав себе? Тоді тобі до нас. 21 квітня о 18:00 прийди і розкажи свою історію залежності.

Коли: 21 квітня, 18:00

Адреса: вул. Городоцька, 2

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

GIRLS GARAGE SALE у «Щось цікаве»

У суботу 21-го та 22-го квітня у дворику «Щось цікаве» (Площа ринок, 13) знову відбудеться відбудеться наш GIRLS GARAGE SALE.

Його мета – повторне використання речей для запобігання безладу у світі.

Приходьте продавайте, обнінюйте та купуйте речі.

За детальною інформацією дзвонити: 093 741 95 82.

Коли: 21 та 22 квітня, 11:00-19:00

Адреса: площа Ринок, 13

Відкриття петанк-майданчиків та Турнір з нагоди відкриття сезону у просторі «На валах»

Друзі, цієї неділі ми радо запрошуємо вас відсвяткувати важливу подію в житті львівського петанку – відкриття нових петанк-майданчиків, можливість створити які ми здобули, перемігши на конкурсі громадського бюджету.

Ми довго і наполегливо працювали над реалізацією цього проекту, і ось, цей день настав - а отже, ми хочемо розділити радість від цієї події з усіма тими, хто нас підтримував і допомагав на кожному етапі проекту, і без кого він би не відбувся :)

Збираємося на 11:00 у сквері На Валах в неділю, 22 квітня. Початок о 10:45. З собою обов'язково мати хороший настрій.

Програма святкування:

11:00 - урочиста частина та відкриття, спілкування гостей

11:30 - пробне тренування для гостей відкриття

12:00 - товариська гра (участь може взяти кожен бажаючий)

13:00 - турнір з нагоди відкриття сезону

19:00 - закриття турніру, нагородження переможців

Формат турніру відкриття сезону – дуплети. Внесок за участь в турнірі - 100 гривень з гравця.

Коли: 22 квітня, 11:00-19:00

Адреса: простір «На Валах», вул. Підвальна

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!