Політична реклама

Літаки зі Львова до Стамбула літатимуть частіше

1771 0
Лоу-кост авіакомпанія Pegasus Airlines з 19 травня збільшить частоту польотів на лінії Львів-Стамбул з трьох до чотирьох рейсів на тиждень.

На додаток до денних рейсів, які здійснюються в понеділок, середу і п'ятницю додасться один нічний рейс у неділю з вильотом зі Стамбула о 00:30 і вильотом зі Львова о 03:30, - повідомляє avianews.com. Продаж квитків на новий рейс вже відкритий.

Купити квитки Львів-Стамбул можна тут.

Новий рейс також узгоджений з аеропортом Львів і внесений до літнього розкладу. Зараз польоти між Львовом і Стамбулом виконує також авіакомпанія Turkish Airlines. Авіаперевізник літає три рази на тиждень на літаках Airbus A319.

Таким чином, вже в травні турецькі авіакомпанії повністю використають встановлену квоту на польоти, яка передбачає обмеження на виконання не більше семи рейсів на тиждень між Львовом і Стамбулом для кожної зі сторін.

З українського боку призначення на польоти зі Львова до Стамбула не використовує жодна авіакомпанія.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!