ЛОДА придбала сучасні пристрої для сповіщення населення

1402 0
Вартість одного комплекту становить 138 тисяч гривень.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Департамент із питань цивільного захисту Львівської ОДА придбало комплект кінцевого обладнання та сучасні гучномовні пристрої для сповіщення населення. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro.

Зокрема, згідно з тендерною документацією, мають закупити блок гучномовного оповіщення на загальну суму 138 тисяч гривень. Доставити товар підрядник має до 30 вересня цього року.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

Блок призначений для озвучення відкритих територій із житловою промисловою забудовою, відкритих місць із масовим перебуванням людей та в умовах підвищеного рівня шуму. Ним керуватимуть із автоматизованого робочого місця та у ручному режимі.

У результаті торгів, підрядником обрали ТзОВ «Науково-виробниче підприємство "Галтехноком"». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові та займається електромонтажними роботами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!