Львівелектротранс пояснив, як розбили скло трамваю «Електрон»

3067 0
Камінь, що влучив у двері і розбив скло нового трамвая «Електрон», вилетів з-під коліс автомобіля, про це інформує ЛКП «Львівелектротранс».
Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" та Natalia Orel

Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" та Natalia Orel

«Це – штатна ситуація. Камінь ніхто навмисно не кидав. Він вилетів з-під коліс автомобіля, що проїжджав повз трамвай біля Парку культури. Такі випадки бувають, але в наших старших трамваях металева обшивка, камінці не долітають до скла», – розповів директор трамвайного депо Роман Василишин. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Після цього випадку трамвай поїхав ще на кінцеву зупинку, потім – у депо. Там двері були очищені від побитого скла і він повернувся на маршрут. Також він курсував і вчора. Сьогодні вранці у дверях замінили склопакет і трамвай повертається на лінію. Заміну проводило підприємство «Електронтранс», оскільки трамвай перебуває на гарантії», – сказав Роман Василишин.

Нагадаємо, новий трисекційний трамвай «Електрон» курсує на маршруті №1 з 1 листопада цього року.

Читайте також: У новому львівському "Електроні" на ходу розбили скло


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!