У Львові з'явилися 4 нові машини швидкої допомоги

3131 0
Автомобілі закупили за кошти обласного бюджету.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф закупив чотири сучасні автомобілі. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Вартість кожної машини – 2 млн грн. Автомобілі оснащені необхідним обладнанням для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнта, що потребує медичного супроводу.

«Два автомобілі ввели в експлуатацію з 2 січня 2018 року. Один з них передали в пункт “Львів” відділу медицини катастроф Центру для надання екстреної медичної допомоги дітям. Іншу машину отримала підстанція №2 станція екстреної медичної допомоги Львів (вул. П.Орлика, 6)», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Екстренна медична допомога у Львові: Коли «швидка» не мусить поспішати

Також в повідомленні сказано, що ще два автомобілі екстреної медичної допомоги перебувають на стадії реєстрації і оформлення документації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!