Львівське сміття незаконно возили у Вінницьку область

1739 0
Сміття вивозили п’ять вантажівок.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

На Вінничину незаконно вивозили сміття зі Львова. Про це повідомили у поліції Львівської області.

9 серпня, під час огляду приватної земельної ділянки, розташованої у Вінницькій області, правоохоронці виявили, що тут незаконно скидають і захорюнюють сміття.

Перевезенням ТПВ займаються підприємці, які працюють на договірних умовах. Правоохоронці виявили та вилучили п’ять вантажівок, якими перевозили сміття, і трактор, яким його захоронювали.

До незаконного перевезення причетні п’ятеро мешканців Пустомитівського та Золочівського районів віком від 26 до 55 років. 

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України, триває.

Якщо провину чоловіків доведуть, то їм загрожує позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!