Львівське видавництво подарує донеччанам українські е-книги

3093 0
Львівське видавництво "Урбіно" розпочало акцію "Урбіно" з Донбасом" для того, аби популяризувати українську книгу на Сході України та підтримати мешканців Донеччини та Луганщини у цей непростий час.

"Ми чудово розуміємо, що в Донецькій та Луганській областях зараз неймовірно важко. Розуміємо й те, що можливості доступу до української книжки, який і раніше був не таким простим, зараз можна обчислити мінусовими величинами. Тому на знак солідарності з мешканцями Донбасу оголошуємо про акцію "Урбіно" з Донбасом", – написала співзасновник видавництва Божена Антоняк на своїй сторінці у Facebook.

Відтак, кожен мешканець Донбасу, який звернеться за адресою [email protected] і замовить будь-які книжки видавництва в електронному вигляді, отримає їх безкоштовно.

В альбомі можна переглянути книжки видавництва.

Крім того, Божена Антоняк написала, що в процесі акції "Урбіно з Донбасом" до них звертаються не лише окремі особи, а й бібліотеки. Електронні версії надсилають також і їм, але тамтешні бібліотеки потребують і звичайних книжок: "Ми вирішили організувати книжкову підтримку дитячій бібліотеці в м. Дружківка Донецької області. Хочемо, окрім наших книжок закупити на гуртівні трохи й книжок інших видавництв. Хто бажає приєднатися до нашої акції, можуть переказати мені на картку кошти на це. Моя картка в Приваті 4149 4978 0175 5390. Прохання після переказу писати в приват і вказувати, яка сума надіслана і що це для Дружківської бібліотеки. А я в липні прозвітую, що вдалося зібрати й купити. У тому, що вони потребують нашої підтримки, сумнівів немає".

Видавництво «Урбіно» створене у Львові Боженою Антоняк та Анатолієм Івченком у лютому 2010. Серед найпопулярніших авторів видавництва Марек Краєвський, Зигмунт Мілошевський, Ольга Токарчук, Барбара Космовська, Йоанна Яґелло.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!