Львівські мами вийдуть на парад. Програма

2042 0
Уже традиційно Львів бере участь у Всесвітньому тижні підтримки грудного вигодовування (1-7 серпня), який цьогоріч проходить під гаслом: «Грудне вигодовування – це ключ до сталого розвитку». У його рамках 6 серпня у Стрийському парку відбудеться акція-зустріч «ГВ на коциках».

Захід побудовано у форматі «мама – мамі», участь в обговореннях питань природного вигодовування дітей відбуватиметься між мамами з різним досвідом грудного вигодовування. Таким чином жінки мають намір популяризувати грудне вигодовування дітей на власному прикладі.

Організатори та модератори зустрічі – сертифіковані консультанти з грудного вигодовування та спільнота мам, які активно підтримують грудне вигодовування як невід’ємну частину природного батьківства. Також у рамках зустрічі усі зацікавлені матимуть змогу отримати фахові поради та майстер-клас зі слінгоносіння.

Програма

10:00 – зустріч слінгомам біля Оперного театру

10:00 – 10:30 – слінгопарад центром міста (до пам’ятника Королю Данилу)

10:30 – 11:00 – доїзд до Стрийського парку

11:00 – 15:00 – тематичні лекції та дискусії за такими напрямками:

– для вагітних

– для батьків дітей від 0 до 4 місяців

– від 5 місяців до 1 року

– від 1 року і старших.

Нагадаємо, щорічна літня акція «Тиждень підтримки грудного вигодовування» в усьому світі триває 1-7 серпня, адже саме 1 серпня 1990 року ухвалено Декларацію про захист, заохочення та підтримку грудного вигодовування.

Як інформували журналісти Tvoemisto.tv у Львові пройшов флешмоб #ПишаюсяМатеринством

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!