Львівські освітяни хочуть зробити повторне ЗНО платним

2505 0
Зовнішнє незалежне оцінювання для випускників минулих років має бути платним, переконані в Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти.
Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Тож директори центрів оцінювання якості освіти зараз вони готують до столичних посадовців тематичний лист-звернення, – передає «Львівська хвиля»

«Понад десять відсотків абітурієнтів, які реєструються на участь в ЗНО, не з’являються. Найчастіше не приходять випускники минулих років. І це, певною мірою, гроші викинуті на вітер. Тому що для тих учасників підготовлені зошити, робочі місця в аудиторіях, а люди просто безвідповідально не приходять», – зазначила в коментарі радіостанції директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Нагадаємо, зараз платним є лише пробне ЗНО. Коштує воно 89 гривень. Явка там практично стовідсоткова.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!