Львівські волонтери отримали форму для військових з Німеччини

2861 0
Близько тисячі комплектів військової форми, придбаної у Німеччині, отримають українські військові, які воюють на Сході України. Зі слів львівських активістів, залишилося лише пришити на камуфляжний одяг синьо-жовтий прапор.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Про це інформує Самооборона Львівщини на своєму сайті.

Координатор Центру забезпечення військових Оксана Медвідь розповів, що обмундирування придбали у німецької армії. Комплект складається зі штанів, сорочки та куртки. На формі видно прапор Німеччини. Дівчина каже, що обмундирування для українських військових закупляли саме там, бо у німців ціна відповідає якості. За один комплект форми активісти заплатили 24 євро.

«Ми впевнені у якості німецької форми. Тканина є досить цупкою. Форму придбали вживану, бо нова коштує набагато дорожче», – пояснила Оксана Медвідь.

Загалом активісти закупили близько тисячі комплектів. Наразі волонтери сортують їх за розмірами. Уже відомо, що німецьку форму отримають бійці з 24-ої механізованої та 80-ої аеромобільної бригад. Також, як додають активісти, кілька десятків комплектів залишать для військових, які тільки збираються у зону АТО.

Читайте також: У Львові для військових збиратимуть білизну, інструменти і шоколад


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!