Львівських підприємців запрошують взяти участь у конкурсі платників податків

1995 0
Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України». Головною цілю цього знакового суспільно- економічного проекту є поширення інформації про його учасників і переможців, а також популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу.
фото: orativ.com.ua

фото: orativ.com.ua

Цього року Асоціація платників податків України проводить V Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків України» за результатами діяльності підприємств у 2015 році. Номінуватимуть підприємців у кількох категоріях: малі, середні та великі підприємства.

Прийом заявок на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2015» відкрито з 10 травня до 30 червня 2016 року.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури, на обласному та всеукраїнському рівні:

10 травня 2016 року – початок І-го туру Рейтингу, прийом заявок

30 червня 2016 року –  завершення прийому заявок на участь у Рейтингу

До 01 жовтня 2016р. нагородження переможців І-го туру ВР СПП-2015 у м.Львові

До 01 грудня 2016р. нагородження переможців ІІ-го туру у м.Києві

Для участі у Рейтингу необхідно подати наступні документи :

1. Заявку

2. Коротка довідка про досягнення та поточний стан справ на підприємстві.

З більш детальною інформацією про Рейтинг, його номінаціями та категоріями, а також критеріями оцінювання переможців можна ознайомитися на сайті www.sppu.org.ua. Запитання можна надіслати на електронну адресу [email protected] або задати їх за тел.(032) 225-63- 44; 098-05- 76-455

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!