Львівських школярів запрошують спробувати себе у програмуванні

1960 0
Цієї суботи, 12 грудня, учнів 9-11 класів на 12:30 год запрошують до Львівської обласної бібліотеки для дітей (вул. В.Винниченка, 1) аби повправлятись у програмуванні. На одногодинному практичному курсі під назвою «Година коду – 2015» школярі матимуть чудову нагоду зануритись у світ технологій 7-го епізоду кіноепопеї «Зоряні війни».
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Старшокласники навчаться основним поняттям програмування, роботі з рухомими блоками та зможуть запрограмувати рухи і дії одного із персонажів «Зоряних війн» – сферичного дроїда ВВ-8. Окрім можливості цікаво провести час та спробувати покодувати, учасники акції також матимуть змогу першими дізнатися про новий проект дитячого навчання Львівської ІТ школи «LITS4kids».

Для участі в акції слід зареєструватись за посиланням. Контакти: Людмила Бєлова, відділ реклами книги та бібліотеки, тел (066)9550177.

Читайте також: Де зареєструватись на онлайн-курс із Основ програмування від Гарвардського університету?

Нагадаємо, Година Коду є глобальним навчальним заходом, який залучає десятки мільйонів учнів у більш ніж 180 країнах світу, і створений для розвінчування міфів про складність програмування. «Під час Години Коду учасники матимуть можливість створити власну програму та отримати перший досвід у програмуванні. Ми сподіваємося, що це розпалить в учнів іскру інтересу до продовження вивчення комп’ютерних наук», – зазначають організатори.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!