Львівських водіїв попереджають про морози, ожеледицю й туман

2338 0
Завтра, 6-го грудня синоптики прогнозують незначне налипання мокрого снігу, туман вночі та вранці й ожеледицю на дорогах.
фото: zaholovok.com.ua

фото: zaholovok.com.ua

До кінця тижня у Львові очікують похолодання – зниження температури до 11 градусів морозу вночі та до 3 градусів морозу вдень, - інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: У Львові – ожеледиця. Адреси й телефони травмпунктів

Крім того, на дорогах залишатиметься ожеледиця, а істотних опадів можна не боятися.

Водіїв та перевізників закликають переобладнати транспортні засоби зимовою гумою для експлуатації в зимовий період, а при можливості утриматись від поїздок. За нагальної потреби мати з собою запас пального, засоби зв’язку, теплі речі, аптечку, гарячі напої. Окрім того, вирушаючи в дорогу, необхідно переконатись у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних транспортних засобів радять мати протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати, суворо дотримуватись правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!