Політична реклама

Львівським абітурієнтам повідомляють графік додаткової сесії ЗНО

1368 0
Абітурієнти, які зареєструвалися для проходження зовнішнього оцінювання під час основної сесії, але не змогли взяти в ній участь, або стосовно них була порушена процедура його проведення, протягом п`яти робочих днів (включаючи день складання тесту з певного предмета) вони можуть подати заявку на додаткову сесії ЗНО.

Зразок заяви таким абітурієнтам потрібно подати до регламентної комісії Львівського регіонального центру заяву щодо участі в додатковій сесії, -  повідомляє Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти. До заяви додати документи, що підтверджують поважні причини, які унеможливили проходження зовнішнього оцінювання у визначені терміни.

До поважних причин, що унеможливили проходження зовнішнього оцінювання, належать:

участь у міжнародних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, що включені до офіційних заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства культури і туризму України; захворювання в період проведення зовнішнього оцінювання, що підтверджено довідкою форми 095/о або копією листка непрацездатності; смерть рідних по крові або по шлюбу; стихійне лихо, пожежа, техногенна катастрофа в день або переддень тестування;

інші причини, що унеможливили участь у зовнішньому оцінюванні.

Інформація щодо місця та часу проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання зазначатиметься на інформаційних сторінках абітурієнтів.

Графік проведення додаткової сесії ЗНО-2013:

04 липня:

- 10-00 російська мова

- 14-00 географія

05 липня:

- 10-00 українська мова і література

08 липня:

- 10-00 іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

- 14-00 хімія

09 липня:

- 10-00 фізика

- 14-00 всесвітня історія

10 липня:

- 10-00 математика

- 14-00 біологія

11 липня:

- 10-00 історія України

- 14-00 світова література


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!