Львівський автобус потрапив у ДТП у Румунії

6180 0
У автобус врізався мотоцикл, водій і пасажир якого загинули на місці.
Фото: digitalag.ro

Фото: digitalag.ro

Туристичний автобус зі Львова потрапив у ДТП у румунському місті Сучава. про це із посиланням на місцеве видання Libertatea повідомляє Українська правда.

Читайте також: Автобус зі Львова, що перекинувся в Польщі, перевищив допустиму швидкість

Зокрема, в ніч на 3 вересня в автобус врізався мотоцикл, водій і пасажир якого загинули на місці. В автобусі перебувало 67 українців, серед яких 20 дітей.

У повідомленні йдеться, що вони не зверталися за медичною допомогою. Поліцейські з Сучави почали розслідування, аби встановити обставини та винуватців аварії.

Одна із пасажирок автобуса написала на своїй сторінці у Facebook, що усі, хто їхав у туристичному автобусі, ночували у приміщенні школи.

«Чекаємо автобуса, який їде зі Львова, аби забрати нас», – написала журналістка з Івано-Франківська Любов Загоровська.

Читайте також: Як зробити наші дороги безпечними

Нагадаємо, 17 серпня о 22:10 автобус із туристами зі Львова злетів з траси поблизу Лещави-Долішньої та перекинувся кілька разів. Унаслідок аварії загинули троє громадян України – дві жінки у віці 30 та 31 року і один чоловік. 38 осіб доправили до лікарень із травмами різного стану тяжкості, у тому числі 10 дітей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!