Львівський бронетанковий завод сплатить штраф у майже 10 мільйонів гривень

1860 0
Штраф наклали через невчасне виготовлення і постачання бойових машин «Дозор Б».
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Військова прокуратура Західного регіону України подала позов до Господарського суду Києва через несвоєчасне виготовлення бойових машин Львівським бронетанковим заводом. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Господарський суд прийняв рішення стягнути з державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» до Державного бюджету України 9,8 млн грн.

У грудні 2015 року Міністерство оборони і бронетанковий завод уклали договір про виготовлення і постачання тактичних бойових колісних машин «Дозор-Б» у кількості 10 одиниць для використання їх в зоні АТО.

Читайте також: Прокуратура шукає понад 28 млн, які зникли з Львівського бронетанкового заводу

Через перевищення суми коштів, перерахованих Міністерством оборони України над витратами заводу на виготовлення та постачання продукції, Львівський бронетанковий завод повинен був повернути замовнику кошти, які він отримав раніше як попередню оплату за контрактом у сумі майже 6,5 млн грн. Однак завод своїх зобов'язань не виконав.

Військова прокуратура подала позов про стягнення коштів у сумі 6,5 млн грн, а також штрафних санкцій у розмірі 3,3 млн грн за прострочення виготовлення та постачання військової техніки.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!