Мешканець Львівщини закликав до захоплення влади та зміни конституційного ладу

13311 0
Чоловік закликав до боротьби з «бандитським режимом».
Фото: Прокуратура Львівської області

Фото: Прокуратура Львівської області

Мешканець Львівщини на своїй сторінці у соцмережі Facebook постив заклики до насильницького захоплення державної влади та зміни конституційного ладу України. Також чоловік наголошував на створенні організації «Повстанського руху», яка очолить боротьбу з «бандитським режимом». 

Джерело: Львівська обласна прокуратура 

«У своїх публікаціях обвинувачений писав, що потрібно побороти «бандитський режим, який триває майже 30 років». При цьому у постах про організацію поставання він зазначав номер свого мобільного телефону для можливості сконстатувати з ним», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Поширював герб СРСР та портрет Леніна. Львів'янину оголосили про підозру

За фактами публічних закликів до насильницької зміни конституційного ладу та до захоплення державної влади чоловіку інкримінують ч. 2 ст. 109 КК України. Згідно з цим йому загрожує позбавлення волі від 5 до 7 років. 

Нагадаємо, що у Львові 48-річна посадовиця виконавчої служби вимагала кошти за зняття арешту з рахунків боржника. Йдеться про службовицю державної виконавчої служби. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!