Львівський дослідний завод «Хвиля» продали з аукціону за 60 млн гривень

4123 0
До комплексу заводу входять 23 будівлі на вул. Науковій, 7 та ще 27 будівель у селі Новий Яричів Кам’янко-Бузького району.
фото: Фонд держмайна України

фото: Фонд держмайна України

Фонд державного майна України продав львівський дослідний завод «Хвиля», що на вул. Науковій, 7, за 60 млн грн. Про це стало відомо з системи Prozorro.Продажі, пише Zaxid.net.

До комплексу заводу входять 23 будівлі на вул. Науковій, 7 (3,2 га) і ще 27 будівель у селі Новий Яричів Кам’янко-Бузького0 району (13 га). Зокрема, у Львові це складально-монтажний корпус, насосна станція, адміністративні будівлі та незавершене будівництво.

Початкова ціна заводу становила 12,6 млн грн. У торгах взяли учать сім компаній, а перемогло ТзОВ «Західний торгівельний ресурс», яке запропонувало 60 млн грн. Найближчим часом Фонд державного майна має укласти договір про купівлю-продаж.

Читайте також: !Fest став власником ресторану у Львівській міській раді

Як пише Zaxid.net, у ТзОВ «Західний торгівельний ресурс» відмовились розповідати про подальші плани стосовно викуплених приміщень. Водночас бухгалтер фірми Володимир, який не назвав свого прізвища, повідомив, що відновлювати діяльність дослідного заводу не будуть. Додамо, що на сайті Фонду держмайна вказано, що ДП «Дослідний завод «Хвиля» займався проектуванням та монтажем систем керування технологічними процесами, виробництвом апаратури та техніки.

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, власницею ТзОВ «Західний торгівельний ресурс» зі статутним капіталом 1000 грн є львів’янка Діана Шевчук, а керівницею – Марія Шевчук. Головним видом діяльності фірми є оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!