Львівський кадет став найкращим закордонним студентом військової академії у Великобританії. Фото

5258 0
Артема Бараненка відзначили з-поміж 33 студентів із 22-х країн світу.
Фото: Посольство Великобританії у Києві

Фото: Посольство Великобританії у Києві

Кадет Львівської національної академії сухопутних військ Артем Бараненко отримав відзнаку Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті. Ідеться про Меч найкращого закордонного випускника. Про це повідомляє Посольство Великобританії в Києві на сторінці у Фейсбуці.

Фото: Посольство Великобританії в Києві

Читайте також: В Академії сухопутних військ цьогоріч випустили майже 700 офіцерів ЗСУ. Фото

Щороку відзнака присуджується курсанту, який продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час іспитів. Цьогоріч з Академії випустились 33 офіцерів, які представляли збройні сили 22 країн – від Афганістану, Албанії, Азербайджану до України та США.

Артем Бараненко – кадет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та один із 15 українців, які навчались у Сандгерсті (Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року). Він став першим українцем, який удостоївся такої високої відзнаки.

Читайте також: В Україні я не знала диригенток. Оксана Линів про свій шлях до успіху

Нагороду українцю вручав заступник Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Сер Джеймс Еверард, лицар найпочеснішого ордена Лазні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!