Львівський театр ім. Лесі Українки відкриває театральний сезон: 5 прем’єр

4520 0
16 вересня театр імені Лесі Українки відкриває черговий театральний сезон, котрий обіцяє багато несподіванок та новинок.
фото ілюстративні, rivne1.tv, zankovetska.com.ua, biggggidea.com

фото ілюстративні, rivne1.tv, zankovetska.com.ua, biggggidea.com

Новий театральний сезон у Львівському драматичному театрі ім. лесі Українки підготував глядачам кілька прем’єр. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вже 16 та 17 вересня львів’ян та гостей міста запрошують глядачів на виставу «Людина в підвішеному стані» за однойменною п`єсою Павла Ар`є в постановці молодого київського режисера Ігора Білиця.

Невдовзі на великій сцені театру представить свою нову виставу вже добре знаний глядачам Олексій Кравчук, котрий взявся за постановку мюзиклу на основі тексту класика екзистенціалізму Альбера Камю «Калігула».

Павло Ар`є працюватиме одночасно як режисер та драматург над новою виставою за мотивами «Гамлета» Вільяма Шекспіра.

Найближчим часом театр Лесі Українки потішить своїх найменших глядачів доброю та повчальною казкою «Золоте курча» від Романа Скоровського, а ближче до зими — різдвяною історією в яскравій постановці Олени Сєрової.

Впродовж сезону з трупою театру працюватимуть молоді режисери з інших міст: Антон Романов з Києва та Артем Вусик з Харкова, а також польський режисер Богдан Ґрачик.

Читайте також: На міжнародний фестиваль у Львові з’їдуться світові театри. Програма

На камерній сцені театру продовжує свою роботу проект «Перша сцена сучасної драматургії «Драма.UA», котрий розпочне активну діяльність з жовтня. За проектом можна слідкувати за посиланням.

Окрім того, в театрі розпочинає роботу Дитячий центр сучасного мистецтва «Агов» під керівництвом Олега Онещака. 18 вересня о 14:00 год. в Центрі відбудеться відкриття виставки сценографії київських художників Богдана та Олени Поліщуків. Деталі роботи Центру за телефоном – 096-945-40-46.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!