Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3088 0
3 та 4 листопада у Львові - театр абсурду, вистава за Шевченком та фільм про Фредді Меркьюрі
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Вистави

Вистава «Великий льох»

3 та 4 листопада, Храм Климентія Папи ( Козельницька, 4)

«Великий льох» (за поезіями Тараса Шевченка) – це вистава-пророцтво про врата до Раю. В театральному дійстві двоє мандрівних кобзарів та з десяток самовидців через слово і спів намагаються шукати браму до раю, розкопуючи Великий льох.

Детальніше про виставу можна дізнатися тут

Імпровізація Воробушка у Львові

4 листопада, Палац Культури ім. Гната Хоткевича

Неодноразові учасники «Ліги сміху», українські рекордсмени за кількістю вистав протягом одного дня, харківський театр абсурда «Воробушек» дасть концерт довгої імпровізації у Львові. Чого від них очікувати - ніхто не знає, проте хлопці запевняють, що точно буде весело.

Знайти квитки можна тут.

 

«Небезпечна гра»

4 листопада, Перший театр

Небезпечна гра - іронічна комедія про двох дам, які вирішили кардинально змінити своє життя. Клод втікає з будинку для престарілих, а Марго - зі святкування 18-річчя своєї доньки. Втікаючи від власних проблем, вони стають на шлях небезпечної гри, яка може привести як до драматичного, так і до комічного фіналу.

Детальніше про виставу та квитки за посиланням.

Кіно

Лекція про «Queen» та показ фільму «Богемна рапсодія»

3 листопада, Кінопалац на Театральній, 22

«Богемна рапсодія» -  це біографічна стрічка про Фредді Меркьюрі та один з найвідоміших рок-гуртів в історії музики – «Queen». Кіно розповідає глядачеві про історію гурту, написання пісень, але найбільше уваги сфокусовано на житті лідера колективу - Фредді Меркьюрі. Перед показом відбудеться лекція, яка підготує глядача до перегляду. 

Зала розраховано всього на 88 місць. Зайняте одне з них можна тут

 

Музика 

Презентація нового альбому гурту «АННА»

3 листопада, FESTrepublic

Легендарний львівський гурт «АННА» презентує свій новий альбом після восьми років мовчання. На концерті можна буде почути новий ЕР«Не згасай» і найкращі пісні метал-бенду за 16 років існування.

Квитки на події можна придбати тут.

 

Шансон, орган та інші блаженства

4 листопада, Львівський органний зал

Духовна музика сучасності, французький шансон та модерні обробки музичного фольклору різних народів, органно-хорові інтерлюдії.  Шалений контраст епох та культур: від Монтеверді до Ліґеті і Пярта - вибухова суміш звуків та пристрастей, що здивує навіть витончених гурманів.

Подія розпочнеться о 19:00. Тут можна придбати квиток



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!