Політична реклама

Львів`ян попереджають: на дорогах ожеледиця, а з дахів можуть падати бурульки

1410 0
У зв’язку із підвищенням температури у Львові можуть траплятися випадки зсувів снігу та падіння бурульок із дахів будинків. Окрім того, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 16 лютого на дорогах міста ожеледиця, на території Львівської області місцями сильний сніг, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Якщо львів’яни помітять небезпечні місця, де існує загроза обвалу снігу та падіння буруль, просимо звертатись на «гарячу лінію» міста за номером 15-80.

За прогнозною інформацією МНС України, у зв’язку з очікуваними сильними опадами по Закарпатській області, на перевалах можливе виникнення снігових заметів, в горах існує небезпека сходу снігових лавин.

Особливо небезпечно в таких погодних умовах на проїжджій частині. Львівська міська рада звертається найперше до пішоходів - саме пішоходи в умовах ожеледиці й снігопаду можуть потрапити в небезпечну ситуацію переходячи дорогу. Тому закликаємо – навіть якщо загорівся зелений сигнал світлофора для вас, переконайтесь, що по дорозі у напрямку до вас не їде авто на достатньо великій швидкості, адже водій не завжди може вчасно зупинити автомобіль в умовах ожеледі та снігопаду. Водіям радимо дотримуватись невеликої швидкості руху, щоб мати можливість негайно зупинити авто і не допустити аварії.

Нагадаємо, у Львові синоптики прогнозують потепління: 15-17 лютого до - 1-3°C вдень, а 18-19 лютого до +4-6°C.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!